Lissabon Up The Hills Fietstour

Ontdek Lissabon op een e-bike met onze fietstocht met Nederlandse gids
 • Prijs: €39 pp 
 • Dagelijks om 10:00 uur & 15:00 uur
 • Duur: 2.5 uur
 • Inclusief e-bike!
 • Inclusief helm
 • Inclusief enthousiaste (Nederlandse) gids
 • Moeilijkheidsgraad: medium zwaar 

Tijdens onze Lissabon UP the Hills Fietstour ontdek je Lissabon op de leukste en beste manier mogelijk. In korte tijd fiets je op een goede e-bike met een klein gezelschap samen met een enthousiaste (Nederlandse) gids over een aantal van de heuvels die Lissabon rijk is. De Up the Hills Lissabon fietstour is de perfecte tour om de meest authentieke wijken van de stad te ontdekken, en te genieten van de prachtige uitzichten over Lissabon.

De route van de Lissabon Highlights Fietstour is zorgvuldig uitgekozen en wordt al jaren gebruikt voor deze fietstour. Onze Nederlandstalige gidsen zijn hun hart verloren aan het mooie Lissabon, en willen de liefde voor Lissabon graag aan jou overbrengen. Je krijgt tijdens de fietstocht door Lissabon leuke en interessante informatie te horen van de gids. Op deze wijze leer je de stad écht kennen, en ontdek je de gebruiken en tradities van de inwoners van Lissabon.

Je zult niet de eerste en ook niet de laatste zijn, die zijn hart verliest aan het prachtige Lissabon. Onze fietstour zal je daar zeker bij helpen! De Lissabon Up the Hills fietstour duurt ongeveer 2.5 uur en uiteraard zit daar een pauze bij inbegrepen. Aangezien er een maximum aantal deelnemers wordt toegelaten op de fietstour in Lissabon, is vroegtijdig reserveren sterk aan te raden!

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en heeft bijna 3 miljoen inwoners. De stad ligt aan de oevers van de rivier de Taag, en dichtbij de Atlantische Oceaan. Het is een bruisende stad vol met leuke pittoreske straatjes met leuke winkels en lekkere restaurantjes en veel barretjes. Kenmerkend voor Lissabon zijn de straten met gekleurde gebouwen uit de 18e eeuw. Uiteraard herbergt Lissabon ook vele indrukwekkende historische monumenten zoals; het Castelo de São Jorge ; het kasteel bovenop de hoogste heuvel van Lissabon,  Mosteiro dos Jerónimos; het klooster in Belem waar de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama ligt begraven, en Torre de Belém; de oorspronkelijke stadspoort van de stad uit het begin van de 16e eeuw.

Het mooie Lissabon is uitermate geschikt voor een weekendje weg. Dankzij het prettige en milde klimaat is Lissabon ook in de winter een bestemming bij uitstek om er even tussenuit te glippen. Je kunt er oneindig winkelen en ook qua eten en drinken heeft Lissabon je van alles te bieden. Vooral de wijk Bairro Alto staat bekend om zijn gezellige barretjes en vele restaurantjes, en deze bekende wijk in Lissabon bruist vooral in de avond en nachtelijke uurtjes. Wil je direct een goed beeld krijgen van alle highlights en de leuke plekjes van de stad? Dan is onze Lissabon up the hills  Fietstour zonder twijfel de beste manier!

Fietsroute

Deze fietstocht met Nederlandse gids geeft je door het bezoeken van verschillende wijkjes en uitkijkpunten een goed algemeen beeld van Lissabon. Een aantal van de highlights die je onderweg tegen zult komen, zijn:

 • List 1
 • List 2
 • List 3
 • List 4
 • List 1
 • List 2
 • List 3
 • List 4

Reserveren

Je reserveert de Lissabon Up the Hills Fietstour heel eenvoudig, veilig en snel. Kies de gewenste datum. Vul vervolgens het aantal personen, en wat persoonlijke gegevens in. Je zult dan binnen 24 uur van ons via de email en whatsapp een bevestiging ontvangen met daarin alle informatie over de fietstour in Lissabon. Zoals het exacte adres van het startpunt van de fietstocht.

Het reserveren van onze Lissabon Highlights Fietstour is 100% veilig. Je hoeft online niets te betalen en je hoeft ook geen credit card gegevens in te vullen! Je betaalt de fietstour pas in Lissabon vlak voor aanvang van de fietstour.

Nadat de reservering gemaakt is via deze website, ontvang je binnen 24 uur per email een bevestiging mer daarin alle belangrijke informatie over deze Lissabon fietstour. 

Problemen met reserveren of heb je nog vragen over deze Fietstour in Lissabon? Aarzel niet en contacteer ons hier!